Kwaliteitsvolle oplossingen op uw maat en budget.

Wij leveren computers en aanverwante producten, standaard of op maat al naar gelang uw wensen. Alle onderdelen, randapparatuur (schermen, printers, toetsenborden, muizen ....)

Herstellingen aan uw computer worden steeds met de grootste zorg uitgevoerd. We beschikken tevens over een uitgebreid gamma van tweedehands, degelijk geteste, onderdelen om uw computer nieuw leven in  te blazen als u deze niet wenst te vervangen.

Indien nodig zorgen we ook voor backup en of recuperatie van uw documenten, foto's en andere dingen die u niet kwijt wil. Uw gegevens worden uiteraard met de nodige discretie behandeld.

Vanaf 2015 werd webhosting en webdesign ook in het gamma opgenomen. Dit om u ook te kunnen helpen voor wat betreft de registratie van domeinnamen en het leveren van hostings. Dit kan gaan van kleine statische websites tot dynamische websites op basis van een CMS (Content Management System).

Begin 2017 brachten we onze webshop online en namen we oa Raspberry Pi op in ons gamma. De webshop is een "work in progress" en we zijn druk in de weer met het aanvullen van producten.

Halverwege 2017 werden we partner van Stellar Data Recovery en kunnen u nu ook helpen bij het terughalen van uw  dierbare, verloren gegane foto's en data.

Voor meer info klik op het logo.

September 2018 beslisten we om de webshop offline te halen vanwege het intensieve werk om alles up to date te houden en bieden we een beperkt gamma te koop aan via deze pagina's. Uiteraard kan u zowat alles blijven bestellen dmv telefoon, mail of het contactformulier.

Heeft u een vraag, wenst u een offerte of een interventie ter plaatse, stuur ons een mail of vul het formulier op de contactpagina in.